mandag, mai 30, 2011

Oslo i mai 2011

Da er det faktisk en stund siden jeg har lagt ut og fortalt om mine mange turer rundt om i Oslo. Jeg har jo som sagt alltid kameraet med meg og elsker å ta bilder av alt mulig, så derfor blir det en del temawr som er tatt opp. Legger her ut en del bilder igjen som jeg håper vil inspirere andre til å ta en tur til denne fantastiske byen.

Dette bildet synes jeg ble meget spennende. Her er det ikke alle som liker fargen, men det er jo smak og behag. Dette er faktisk tatt midt på Karl Johansgate.Jeg gikk en tur over torget i Oslo - der er det massevis av selgere med diverse ting. Ikke alle er like aktive til å selge sine produkter, men det er sikkert deilig å ta det litt med ro i solen også.Det er heller ikke ofte man ser et tivoli i Oslo. Dette er i forbindelse med Grønlandsdagene i mai.Her har vi «en av gutta» på Karl Johansgate. Der er det forskjellig underholdning hele veien fra Sentralbanestasjonen og opp til Slottet. HAn her var utrolig flink til å spille.
Når vår og forsommeren kommer - da kommer også alle leketøyene til de eldre «gutta» frem i lyset. De liker å vise seg frem og det er forståelig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar